sivilce.com.tr
Sivilce

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar











Sivilce yorumları

Sivilce Hakkında Yorum Yapılmıştır


Yasin

Boynumda ve omzumda oldukça çok sivilce çıkıyor ne yapmalıyım

018-5.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

İsimsiz

Bacağımda sivilce gibi bişbi var kaşıntısız nedir acaba

018-4.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

yasmin

benim yuzumde fazlasiyla sivilce ve siyah nokta vardi suan cok az var ben hergun yuzumu sabunla yikiyorum uzerine beyaz vazelin suruyorum ve kesinlikle uyumadan once ise yariyor deneyin bence faydasini gorursunuz

018-4.-01

Kullanıcı oyu: 4,5

özlem

ben 3 gündür kullanıyorum acaba kaç güne kadar gecer

018-2.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

ebru

Sivilcelere en etkili gelen bişey var mı..

018-2.-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahsene cevap

İz kalır geçmez ancak lazerle geçer sivilceleri sıkiyodan limon sür

018-2.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Leyla

Benim yüzüm baya kötü sivilceleri stresten yoluyorum yara içinde yüzüm ve siyah noktam çok fazla ne yapmalıyım arkadaşlar öneriniz varmı?

018-2.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Cino

De Ahmet Aydın ın 5 adımda sivilce tedavisi adlı yazısını okuyun çok faydalı bilgiler bulacaksınız

018-2.-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Bilmiyorum

Kullandıktan sonra yüzümü suyla yikayınca çıkmıyo ne yapmam gerekir

018-2.-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Duygu

Ben kullandım daha çok çıkmaya başladı sivilcelerim

018-1.-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayca

11 yaşındayım aklımda deneme burnunun yanlarında siyah nokta ve sivilceler çıkıyo çok kafama takıyorum insanların yüzüne bakmıyorum bir kaç kere yüzüme limon suyu falan surdum ama bir türlü geçmiyor neredeyse 2 3 yıldır sivilcelerim nasıl geçebilir lütfen cevap verin çok çirkin gorunuyorlar

018-1.-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Yusuf

Ben akşam yatmadan
Önce sürüp sabah kalktığıMDA yıkıyorum bununla faydasını görürmüyüm

018-1.-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Ceren

Mrb üst bacak ve kalça da sivilcelenme çok yoğun olarak cıkıyo ve lekenleme oluyo bunları giderebimek için ne önerirsiniz?

018-1.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

hasan

bunu kullandıktan sonra ne zaman yüzümüzü yıkıcaz

018-1.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Tugay

Ben daha önce kullanmıştım yorum yapmaya gerek yok biraz sabırlı olursanız çok güzel sonuç alırsınız

018-1.-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Gizli üye

Bencede yapmaz çünkü yaparken çok terlersin ondan olur ama olmaz ya her zaman terliyoruz

018-1.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Melıs

arkadaslar gece yatmadan dis macunu surun yarim saat bekleyin kurmuasini bekleyin sonra yikayin bunu uzun bır sure yapinca geciyor (:

2017-12-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Nehir

12 yaşındayim ve 2 yıldır var yaa gittikçe de çoğalıyor

2017-12-09

Kullanıcı oyu: 4,5

birisi

Kabul olan varmı hiç

2017-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

EmiFur♥

Umarım kabul olur

2017-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

EmiFur♥

Yüce Allah ona çevrilen eli geri çevirmez inşallah duam kabul olur Amin

2017-11-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Yıldız

Benim tenim beyaz yanaklarım çilli ve makyaj kullanmıyorum her gece yatmadan önce maydonoz suyu ile siliyorum faydası olur mu tenim beyaz ve küçük kırmızı veya tenimin renginde sivilceler var

2017-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Azra DEMİRSU

Ben de eskiden çok sıkardım sivilcelerimi bir de yağlı bir cildim var ve şu an çukur gibiler. Sakın siz de sıkmayın, daha da kötü yapıyor. Ve teşekkürler bu siteye .

2017-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Pınar Seymen

Merhaba, ben Pınar. Annemin boynunun birazcık altının sağ tarafında - boyun arkasında - sivilce gibi bir şey çıkmış. Kızarık olmuş. Hafif şiş. Ve o çok acıdığını söyledi. Arkadaşlar sizce nedendir? Veya tehlikeli kötü bir şey midir lütfen yardım edin. Çok korkuyorum. Annem 38 yaşında ve hamile falan değil. Bir hastalığı da yok çok şükür. Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

2017-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Sanane

Ben 13 yaşındayım alnında çok fazla çok fazla sivilce var burnumun yanında da ara sıra sivilcelerimi kolayca elimle cikartabiliyoruk ama leke yapıyor saçlarımda çok dökülüyor napmalıyım

2017-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

mustafa

ergenlik doneminde sivilcelere lazer yapılır mı

2017-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülşen

Bnm hem alnında hem de çene kısmında yoğunlukla var ne yapmam lazim yardımcı olurmusunuz

2017-10-06

Kullanıcı oyu: 4,5

melek

ben dahaha 15 yasında bır kızım ama benım sadece omzumun basında cıkıyor ve ara sıra kasınıyor ve cogalıyor ne yapmalıyım

2017-10-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayln

Artik biktimm sunlara care bulsaniz

017-9.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahsen

Peki bu izler zamanla kaybolmaz mi hiç bir şey yapılmasa da

017-8.-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Cansu

Ben 12 yaşımdayım sivilcelerim çıkmaya başladı bu sivilceler sivilce kremi ile geçer mi

017-8.-16

Kullanıcı oyu: 4,5

esra

ben 12 yaşındayım yüzümde böyle sivilce hiç görmedim siilcelerimin yok olması için neler yaparım bilmiyorum

017-8.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

çimen

alnımda sivilceler var bu tekniği deneyeceğim teşşekürler...

017-7.-31

Kullanıcı oyu: 4,5

muhammed

Bende sivilce çok var sırtımda birsürü var onlardan nasıl kurtulabilirim

017-7.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

Ben 13 yaşındayım sivilcelerin gecmesi icin nasil bir karisim yapmam lzim

017-6.-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Misafir

Yüzümü sabunlu suyla yıkıyorum fakat sivilcelerim patlar diye sivilcelerin üstünü pek fazla yıkayamıyorum ne yapmalıyım

017-5.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

selin

Bendede sivilce cok ve gercekten buyuyo farkli yerlerde cikiyo psikolojimi bozdu yani yukarida verilen 3 maddenin 3u de oldu

017-5.-22

Kullanıcı oyu: 4,5

mira

arkadaşlar kesin çözüm arayanlar bende hepinizden daha çok var her gün sabah akşam sabunla yıkayın daha sonrasında akşam yatarken limon suyu ile tarçını karıştırın sürün ve yatın acayip derecede yanıcaktır ilk sürdüğünüzde direk yıkamayın direnin öyle yatın sabaha hiç bir şeyiniz kalmaz

017-4.-26

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

bu kremi bir defa hergun cilde uygulasak zarari olurmu

017-4.-23

Kullanıcı oyu: 4,5

idris

Hocam ensemde kuru sivilceler var en kisa zamnda nasil gecer yarminci olurmusunuz

017-4.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep yalçın

ben kendi yüzümden nefret ediyorum çünkü sivilcelerimi çok sıktım ve bütün vücuduma yayıldı ve beni daha çirkin gösterdi

017-4.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Banu

Arkadaşlar bana ulaşın kesin geçirecek bir yönten biliyorum ben de işe yaradı ama 2 yıl kullandım düzenli tamamen geçti diyebiliriz

017-4.-20

Kullanıcı oyu: 4,5

beyza çimen

Sivilce geçsin diye akşamleğin elma sirkesi yada keçi sütü yapılıp sonrada masaj yapılmalıdır ve sonra 2,3günden sonra sivilceler gider

017-4.-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Seda

Cildim hassas ve yağlı siyah nokta ve sivilcelerim yüzünden dışı çıkamaz oldum bir türlü gitmiyorlar lütfen birşeyler yapın

017-3.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

ufof

bu sivilcelerden bıktım arkadaşlarımın yüzü tertemiz ama neden bende var cidden çok psikolojim bozuluyor maske kullanıyorum gitmiyor bişey yememeye çalışıyorum ama büyüyorlar çok daraldım 14 yaşındayım :(

017-3.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

gizem gizem gizem karadeiz

ben bu siteyi çok sevdim sayenizde sivilcelerim azalacak

017-2.-20

Kullanıcı oyu: 4,5

k

13 yaşındayım alnımda sivilceler var

017-1.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

anonim

sivilce bir sorun ve ergenler için daha bir sorun. ben de ergenim ve bundan huzursuzun arkadaşlarımdan bazıları daha ergen olmadıklarında ciltleri güzel ama bazıları da benim gibi ergen olmayanların benle alay edebiliyolar

2016-12-18

Kullanıcı oyu: 4,5

sumeyye

Bende hep kök sivilce dedikleri şey çikiyor ne yapmalıyım

2016-12-05

Kullanıcı oyu: 4,5

offfff

9 yaşından beri sivilcelerim var şuan 14 yaşındayım. her sabah aynanın karşısında sivilcelerle uğraşmak istemiyorum. dışarı çıkmaktan ve dalga geçilmesinden çok korkuyorum... doktora gittim fakat verdiği ilaç işe yaramadı.

016-9.-05

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 |

 
















Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Sivilce, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Mayıs - 2018